apartmani OK Lopar-Rab

O nama

Dobro je poznato da se na Jadranu najljepše stvari upravo skrivaju na njenim otocima te vam ovim putem želimo dočarati ljepote našeg otoka Raba i turističkog mjesta Lopar –San Marino, pa nam dopustite da se ovim putem malo hvalimo …
Lopar – San Marino je turističko mjesto s najvećim brojem prirodnih pješčanih plaža na Jadranu i vrlo razvedenom obalom, udaljen je 12 km od grada Raba-bajkovite stare gradske jezgre čija povijest seže još od doba starih Rimljana. Naši apartmani i sobe smješteni su na prvoj i najvećoj pješčanoj plaži u nizu dugačkoj 1,5 km zvanoj Rajska plaža koja je okružena nenaseljenim otocima Goli Otok i Grgur i pruža prekrasan pogled na našu najdužu planinu kojom se ponosimo Velebit. Ovim brzim obilaskom našeg otoka Raba i susjednih Grgura i Golog otoka te kratkim osvrtom na našu perjanicu među planinama Velebit nadam se da smo uspjeli probuditi vašu znatiželju da vas ugostimo u našem privatnom smještaju Apartmani OK Rab.

Izaberite smještaj prema svojim željama

Naš smještaj

stay safe
Apartmani Rab Lukavac

Apartman "Lukovac"

Apartman smješten na 2. katu kuće, sastoji se od dvije spavaće sobe, male kuhinje s blagovaonom, kupaonicom i velikim balkonom. Prekrasan pogled iz obje spavaće sobe kao i terase pruža se na pješčanu plažu, marinu i obližnje otoke. Kuhinja je mala, ali dobro opremljena svim potrepštinama. Površina apartmana je 47m², a od toga balkon zauzima 12 m².

Saznaj više …

Studio Apartman Smokvica-min

Apartman "Oleander"

Apartman smješten na 1. katu kuće, sastoji se od dvije spavaće sobe, kuhinje s blagovaonom, kupaonicom i velikim balkonom. Kuhinja je velika i dobro opremljena svim potrepštinama. Površina apartmana je 58m², a od toga balkon zauzima 15 m².

Saznaj više …

Apartmani Rab Lukavac

Apartman "Plaža"

Apartman smješten na 2. katu kuće, sastoji se od dvije spavaće sobe, kuhinje s blagovaonom, kupaonicom i velikim balkonom. Prekrasan pogled iz jedne spavaće sobe kao i terase pruža se na pješčanu plazu, marinu i obližnje otoke. Kuhinja je velika i dobro opremljena svim potrepštinama. Površina apartmana je 58m², a od toga balkon zauzima 15 m².

Saznaj više …

Apartman Pinia Rab

Apartman "Pinia"

Apartman smješten na 1. katu kuće, sastoji se od dvije spavaće sobe, male kuhinje s blagovaonom, kupaonicom i velikim balkonom. Kuhinja je mala, ali dobro opremljena svim potrepštinama. Površina apartmana je 47m², a od toga balkon zauzima 12 m².

Saznaj više …

Apartmani Rab Lukavac

Soba "Iris"

Soba smještena na prvom katu kuće, sastoji se od sobe s bračnim krevetom, mali frižider/minibar/kuhalo za vodu, kupaonice i malog balkona.

Saznaj više …

Apartman Pinia Rab

Soba "Velebit"

Soba smještena na prvom katu kuće, sastoji se od sobe s bračnim krevetom, mali frižider/minibar/kuhalo za vodu, kupaonice i malog balkona.

Saznaj više …

rab – otok sa 30 pješčanih plaža

Gdje se nalazimo

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Pitajte nas!